HPIA - BIOS fails with - Installation completed. Error code = 9009

2 posts / 0 new
Last post
Author
Message
kevin.schumaker...
Posted: 15 June 2021 - 4:16pm
HPIA - BIOS fails with - Installation completed. Error code = 9009

I just started testing this tool out today.

I created an offline repository and when I run the following command on a device, i get the error in the title.

HPImageAssistant.exe /Silent /Operation:Analyze /Action:Install /debug /BIOSPwdFile:AdminPwd.bin /Category:BIOS,Driver,Firmware /SoftPaqDownloadFolder:"C:\ProgramData\HP\HP Image Assistant" /Offlinemode:"\\Server\Share\Repository" /ReportFolder:"\\Server\Share\Logs\%ComputerName%"

 

06/15/2021 03:58:35 -- Launching 'C:\ProgramData\HP\HP Image Assistant\sp114013_HPZ4G4CoreXWorkstationSystemBIOS\install.cmd'
06/15/2021 03:58:35 -- Successfully launched installation.  Waiting up to 10 minutes to finish... 
06/15/2021 03:58:35 -- Installation completed. Error code = 9009.

 

If I use this command, it completes successfully (omitting "/Offlinemode")

HPImageAssistant.exe /Silent /Operation:Analyze /Action:Install /debug /BIOSPwdFile:AdminPwd.bin /Category:BIOS,Drivers,Firmware /SoftPaqDownloadFolder:"C:\ProgramData\HP\HP Image Assistant" /ReportFolder:"\\Server\Share\Logs\%ComputerName%"

 

06/15/2021 03:55:27 -- Launching 'C:\ProgramData\HP\HP Image Assistant\sp114013_HPZ4G4CoreXWorkstationSystemBIOS\install.cmd'
06/15/2021 03:55:27 -- Successfully launched installation.  Waiting up to 10 minutes to finish... 
06/15/2021 03:55:31 -- Installation completed. Error code = 259.

 

I have noticed that, when I use the "/Offlinemode" switch, it is not copying a .cva or .html file to the "/SoftPaqDownloadFolder".  I also noticed, for some reason, the .cva and .html file is missing from my repository, I have run "Invoke-RepositorySync" and those two files have not been downloaded.

 

 

Top
Author
Message
kevin.schumaker...
Posted: 15 June 2021 - 9:36pm
Re: HPIA - BIOS fails with - Installation completed. Error co...

nevermind, deleted the repo, recreated it an it is working now.

Top
Please login to comment